Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

10 přírodních produktů na péči o vlasy

Kadeřnictví

Pravdou je, že kosmetický průmysl neupravuje termín "přírodní".  Proto produkt může používat toto označení, i když má jen jednu přírodní složku ve složení. Bláznivé, že ano? Bez ohledu na to, jaká je textura vašich vlasů, přírodní péče o vaše vlasy je skvělou volbou. Na rozdíl od chemikálií používané ve většině šamponů a stylingových produktů, které mohou poškodit vlasové folikuly. Naše ingredience v produktech vyživují a léčí, a to bez kompromisu efektivnosti. Tyto spreje, krémy a šampony mají ekologické složky, které skutečně dokazují svoji účinnost. Quinoa protein ten podporuje objem, avokádový olej vhodný jako kondicionér, a kurkuma pro zrychlení růstu vlasů.

 

ESPA Purifying Shampoo 675,- kč

Tento čistící šampon, pomáhá odstranit přebytečný maz, po použití jsou vlasy čisté a zdravější. Med, kokosový a jojobový olej pomáhají vytvořit bohatě krémovou pěnu, tyto ingredience hydratují dokonale vlasy. Tea tree, citrusy a citrónová kůra podpoří hloubkové očištění vlasů. Jelikož je šampon z 99% přírodní, tak je možné ho používat podle potřeby.

 

Nature's Gate Henna + Avocado Conditioner 200,-Kč

Toto je lehký kondicionér od značky Nature`s Gate, který nejen vyživuje Vaše vlasy díky přírodním rostlinným látkám, jako je henna a avokádo, ale také obal kondicionéru je vyroben z recyklovatelného obalu. Tím pádem tento kondicionér je výhra jak pro Vaše vlasy, tak zároveň pro naše životní prostředí.

 

Leonor Greyl Baume Bois de Rose 1180,- Kč

Tento stylingový balzám Baume Bois De Rose je vyroben z 100% přírodních složek, jako jsou bobule, jasmín, bio karnaubský vosk.  Nemastná konzistence umožňuje použití jak na mokré, tak i suché vlasy Stačí malé množství zahřát mezi dlaněmi a aplikovat do vlasů. 

 

John Masters Organics Volumizing Foam 675,- Kč

Tento 100% přírodní přípravek od Johna Masters Organics  používá kombinaci acacia senegal gum (gumový bílý prášek získávaný z keře), tato složka zajistí objem vlasů. Stejně jako quinoa a sójové proteiny pomáhají posilovat vlasy a přidává lesk.

 

Carol’s Daughter Mimosa Hair Honey Calming Tension Spray 340,- Kč

Díky kombinaci mimózového květu, silice, máty peprné, a oranžového oleje, vznikl osvěžující sprej, pomáhá odstraňovat napětí a svědění pokožky hlavy. Aplikace je vhodná dle potřeby.

 

Rahua Elixir Daily Hair Drops 2550,- Kč

Tento 100% přírodní olej od značky Rahua je oblíbený z mnoha důvodu. Za prvé je vyráběn ruční prací v amazonském pralese.  Za druhé je tvořen silnou směsí mastných kyselin, které pomáhají posílit Vaše vlasy.   A za třetí, má lehkou aromatherapy vůni, která dokáže okamžitě zklidnit Vaši mysl.

 

SheaMoisture SuperFruit Masque 290,- Kč

Tuto masku značky Shea Moisture použijte jednou týdně na umyté mokré vlasy, a nechte působit po dobu 5 minut, poté opláchněte. Kombinace bambuckého a mangového másla a avokádového oleje zkrotí i ty nejhrubější vlasy.

 

SoCozy Boing Curl Gel-Cream 320,- Kč

Krém na posílení vlnitých vlasů, který je tvořen koktejlem z přírodních složek. Obsahuje sojový olej, modrý mák, řasy, ananasový extrakt a navíc výtažek z kůry z bílé vrby. Aplikujte od kořínků po celé délce vlasů.

 

H&M Conscious Beauty Conditioner 320,- Kč

Jsme nadšeni, že H&M usiluje o rozšíření v kosmetickém průmyslu. Zatímco zmiňovaný kondicionér není 100% přírodní. Kondicionér obsahuje olej z Pracaxi (nerafinovaný olej z Brazílie) a bambucké máslo. Zjemňuje a obnovuje Vaše vlasy.

 

Nutrafol 2120,- Kč

Jeden z nejnovějších vlasových produktů je vyroben pro ty z Vás, které trápí řídké vlasy. Bylo klinicky potvrzeno, že čtyři tobolky denně pomáhají v boji proti vypadávání vlasů. Kurkuma pomáhá zlepšovat stav pokožky hlavy (která zabraňuje růstu vlasů). A ashwagandha (populární léčivá bylina) snižuje hladiny kortizolu spojené s vypadávání vlasů.


Autor: (22.05.2016)

zde nás můžete sledovat na facebooku