Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

JARNÍ PÉČI O PLEŤ NENÍ RADNO PODCEŇOVAT

Estetika

Na jaře už není nutné chránit se před mrazem a chladem ale právě naopak před sluníčkem. Dost často se na tento druh péče zapomíná. Péči vyžadují hlavně problematické tipy pletí například s pigmentovými skvrnami.

Po zimě není pokožka dostatečně připravena a velké změny teplot s trochou ostřejšího sluníčka může dost pleť poškodit třeba ztrátou elasticity a hydratace pleti.

Na jaře je proto nejvíce důležitá hydratace pleti a zamezení proti stárnutí spojené velkému vystavování se na slunci.

Má-li Vaše pokožka sklon k pigmentovým skvrnám je potřeba začít používat kvalitní opalovací a ochranné prostředky s vyšším faktorem už nyní.

Někdy se stane, po nadměrném opalovaní se ukáže i vyrážka, v tomto případě je potřeba se jít schovat i do stínu, ale výborně zabírají opalovací krémy značky Eucerin.

V běžnou pokožkou Vám postačí běžný denní krém s UV filtrem. Pokud však budeme na sluníčku pobývat déle než 2 hodiny měla byste použít ochranný opalovací krém s vyšším UV filtrem.


Autor: (16.04.2016)

zde nás můžete sledovat na facebooku